Philips predstavlja novi SuperWide docking monitor

Izvor: ItRešenja.com, 04.Apr.2023, 22:43

Philips predstavlja novi SuperWide docking monitor

Philips monitors predstavlja novi  45B1U6900CH monior koji kombinuje dvije radne površine i web kameru u jednom setup-u. Philips 45B1U6900CH opremljen je velikim monitorom od 44,5 inča (113 cm dijagonale) rezolucije 5120 x 1440 i nekoliko drugih značajki dizajniranih da pomognu profesionalcima u obavljanju više zadataka, kao što su: webkamera od 5 MP, USB-C dockingom s RJ45 , 32:9 SuperWide zakrivljeni ekran s uglovima gledanja od 178/178 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
Umesto dva odvojena monitora, Philips 45B1U6900CH sa svojim ekranom od 44,5 inča i 32:9 SuperWide modelom omogućuje profesionalcima jednostavno otvaranje više prozora i ultra široku perspektivu za gledanje video sadržaja. Uz to, zakrivljeni VA ekran monitora omogućuje široke uglove gledanja od 178/178 stepeni i zakrivljenost od 1500R za oštre slike visokog kontrasta i sveukupno impresivnije vizuelno iskustvo.

„Vrlo smo srećni što možemo najaviti izlazak Philipsa 45B1U6900CH“, izjavila je Xeni Bariaktari, direkorka globalnog marketinga Philips monitora i IT dodataka. “Veličina i razmera ekrana zajedno s dodatnim karakteristikama, kao što je priključna stanica i web kamere s noise-cancelling funkcijom, čine ga idealnim izborom za one koji imaju visoka očekivanja od svog monitora”.

Osim velikog monitora, još jedan ključni adut za optimalnu produktivnost ovog monitora čini pop-up web kamera od 5MP. Optimizovan za bolje iskustvo video poziva i sastanaka, monitor je opremljen i s ugrađenim mikrofonom s noise-cancelling funkcijom.  Takođe, tu je i Windows Hello™;  čiji napredni senzori za prepoznavanje lica prijavljuju svakog korisnika na sve njegove Windows naloge u roku od svega nekoliko sekundi.

Još jedna važna karakteristika koju treba imati na umu kako bi vaš radni prostor bio bolji i uredniji svakako  je USB-C docking s RJ45. S ovim docking sistemom, profesionalci se mogu spojiti na mrežu s RJ45, postaviti isporuku energije na svoj povezani uređaj, iskusiti video iskustvo visoke rezolucije i povezati spoljni uređaj za brzi prenos podataka.

Uz USB-C docking, Philips 45B1U6900CH ima i mnoge druge karakteristike koje profesionalcima mogu pomoći u obavljanju svakodnevnih zadataka. To uključuje Display HDR 400 za VESA sertifikat, visokokvalitetne boje na ekranu, stalak za slušalice za jednostavno odlaganje i MultiClient integririsani KVM za upravljanje dvaju ličnih računara na istom monitoru. Tu jw i TUV Rheinland Eyesafe RPF 50 sertifikat koji osigurava zaštitu od naprezanja očiju izazvanog plavim svetlom sa svojim stalno prisutnim filtrom plavog svetla.

Za sve profesionalce koji žele da povećaju svoju produktivnost, Philips 45B1U6900CH monitor idealan je monitor za njih.

Monitor je dostupan za kupnju i to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 496 dinara.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.