Pametni kaiš koji brine o vašem zdravlju!

Izvor: ItRešenja.com, 19.Sep.2016, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pametni kaiš koji brine o vašem zdravlju!

Neobičnim gedžetima sa “pametnim“ funkcijama pridružio se još jedan interesantan proizvod, koji pažnju javnosti privukao kampanjom na Kickstarteru. U pitanju je pametni kaiš kompanije WELT koji zapravo i nije toliko nov projekat obzirom da je početkom ove godine istu ideju promovisala kompanija Samsung, a sada je čitava priča prepuštena ovom zanimljivom startup-u…

Ovaj pametni kaiš dolazi kao savršen dodatak vašem smartfonu, a opremljen je senzorima za praćenje >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << veličine struka, aktivnosti i navika unošenja hrane, a cilj ovakvih funkcija je upućivanje korisnika na zdrav životni stil.

Dakle, u osnovi Welt izgleda i funkcioniše poput običnog kaiša kakvog većina nas svakodnevno koristi, uz malu ali značajnu razliku što u sebi skriva integrisanu naprednu tehnologiju. Osim što će vas upozoriti svaki put kada vam se obim struka uveća posle obilnog obroka, tu su još neke funkcije korisne za naše zdravlje, poput mogućnosti praćenja broja koraka koje napravite tokom dana, ili sa druge strane registrovanje vremena koje korisnik provede u sedećem položaju odnosno u nekativnom ponašanju.

Sve ove informacije koje Welt prikupi možete videti i analizirati pomoću aplikacije instalirane na pametnom telefonu, a osim dnevnih rezultata možete upoređvati i rezultate u dužem vremenskom periodu kako bi imali uvid u trend ponašanja i zdravstvenih rezultata koje ostvaruje.

Welt pametni kaiš se puni preko punjača kao i vaš telefon, a baterija može da izdrži više od 20 dana. Korisnici mogu da biraju između nekoliko modela u par dostupnih nijansi (Classic, Classic Men, Classic Women i Premium)  u zavisnosti od sopstvenog ukusa i stila, a ukoliko se odlučite za nabavku jednog ovakvog modno-tehnološkog gedžeta moraćete da izdvojite 69 dolara ukoliko se priključite kampanji na Kickstarteru. Više informacija možete da saznate ovde.



Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.