PS Vita TV možda i na tržištima van Japana

Izvor: ITsvet.com, 21.Sep.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS Vita TV možda i na tržištima van Japana

Uprkos tome što je kompanija Sony prvobitno planirala da Sony PlayStation Vita TV opcija ne bude dostupna van Japana tako nešto će se dogoditi. Tokom prezentacije koja je upriličena pre nekoliko dana američki i evropski kupci proizvoda kompanije Sony su bili veoma zainteresovani, više nego što je kompanija očekivala za ovu konzolu, rekao je jedan od rukovodilaca kompanije Sony Masayasu Ito. To znači da bi kompanija mogla da promeni svoju odluku vezano za PS Vita TV i da možda ovaj proizvod načini dostupnim kupcima na teritoriji Evrope kao i onima u SAD. Ovo nije definitvna odluka, ali postoji kao mogućnost.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Originalni PS4 dizajn imao 4GB RAM-a

Izvor: ITsvet.com, 22.Sep.2013, 15:15

Originalni dizajn PlayStation 4 konzole je imao 4GB sistemske memorije potvrdila je kompanija Sony tokom prezentacije na Tokyo Game Show događaju ove nedelje. Govoreći na ovom događaju predsednik Worldwide Studios ove kompanije Shuhei Yoshida je objasnio da je bila poslovna odluka da se pređe na...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.