PRVI PUT U ISTORIJI! Ova igra vam omogućava da se borite na strani Adolfa Hitlera! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVI PUT U ISTORIJI! Ova igra vam omogućava da se borite na strani Adolfa Hitlera! (VIDEO)

Pred sam kraj rata.

Veliki broj dosadašnjih igara koje su prenosile horore svetskih ratova nisu dale igračima priliku da iskuse žar borbe sa druge, zle strane, a Battlefield V je tu da to promeni.

Nedavnim trejlerom nas je DICE upoznao sa singlplejer kampanjom, tačnije njenim delom, u kojem ćemo se boriti kao mlada ratnica, a sada je otkriveno gde će nas voditi i preostale “ratne priče” i jedna od njih će nas staviti u ulogu nacista.

Vođa dizajna, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Danijel Berlin, je u razgovoru za Eurogamer otkrio kako je ceo razvojni tim želeo da napravi priču koja bi se više fokusirala na ratne mašine, odnosno tenkove, i da poznatije mašine od Tigera nema, pa je tako i čitava priča iz tog ugla.

Priča će se konkretno odvijati u periodu pred kraj rata kada je glavna sila Osovine počela da gubi rat i polako počinje da se raspada, i prati posadu tenka koja prolazi kroz pakao na bojištu i počinje da postavlja određena pitanja.

Producent je istakao da nije reč o herojskoj priči, već je želja bila da se predstavi i druga strana bojišta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.