PROCURILE SLIKE: Izgled nove Plejstejšn konzole će vas ostaviti bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PROCURILE SLIKE: Izgled nove "Plejstejšn" konzole će vas ostaviti bez teksta

Izgleda moćno...

Na internetu se već mesecima spekuliše o čudnom prototipu nove konzole PlayStation 5 u obliku slova "V", a sada se čini da sve priče dobijaju smisao. Naime, na Tviteru su se pojavile fotografije koje navodno prikazuju dva razvojna uređaja PlayStation 5.

PS5 anyone? pic.twitter.com/cBggZTIty4

— The Drunk Cat™ (@Alcoholikaust) 30. новембар 2019.

Tom Voren sa portala Verge kasnije je potvrdio da su to zaista isti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PS5 razvojni kompleti o kojima se već dugo šuškalo.

Objašnjenje za neobičan usek? Oblik svova "V" pomaže prilikom hlađenja. Usput deluje kao dobro mesto za odlaganje pegle, piše Gizmodo.

Šalu na stranu, u pitanju su razvojni modeli i prototipovi se često uveliko razlikuju od konačnog dizajna.

Soni će verovatno izneti više detalja kako se bude približao datum predstavljanja - Božić 2020. godine - a očekuje se da će PlayStation 5 moći da se pohvali novim CPU-om i GPU-om, 3D zvukom, kompatibilnošću unazad i, možda najuzbudljivije, SSD diskom.

Takođe, spekuliše se da prototipi imaju i ugrađene kamere što sugeriše da će novi Sonijev sistem možda imati ugrađenu podršku za video striming koji je sve popularniji zahvaljujući platformama kao što su Tvitč, Mikser i Jutjub.

yes, this is the PlayStation 5 devkit. The reason it's large and v-shaped is to make them more easily stackable for devs who are running multiple stress tests. The cooling is optimized to push air out of the sides and center https://t.co/pc3wJw2A6v

— Tom Warren (@tomwarren) 30. новембар 2019.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.