PREMIJERA IGRE KOJA JE OSVOJILA SVET – Zabavite se i OSVOJITE NOVAC + POKLON

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2021, 11:37

PREMIJERA IGRE KOJA JE OSVOJILA SVET – Zabavite se i OSVOJITE NOVAC + POKLON

Moćni vikinzi

Nova igra iz čuvenog serijala knjiga konačno je ugledala svetlost dana.

Vikinzi nikada nisu izgledali moćnije - Book of Vikings ekskluzivno možete da isprobate OVDE, ali pre toga preuzmite 1.500 DINARA i 100 POKLON SPINOVA za dobitak iz snova!

A sada o našoj ekskluzivnoj igrici...

Book of Vikings je video slot koji ima pet kolona u tri reda i 10 isplatnih linija. Ono što će vas sigurno obradovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je maksimalna isplata koja vam može doneti 5.500 puta više od uloga!

Kako doći do ove nagrade? Prečicom, pomoću besplatnih spinova.

Knjiga je najznačajniji simbol ove igre i ima dvostruku ulogu – ona je i scatter i džoker. Kao džoker, menja sve simbole i pomaže im u formiranju dobitnih kombinacija, dok tri ili više simbola knjige na kolonama pokreće besplatne spinove.

Na početku, videćete čuveni vikinški brod, a nakon toga će se odrediti specijalan simbol koji ima moć da se proširi na čitave kolone tokom besplatnih spinova.

Ono zbog čega je ovaj slot tako neodoljiv jeste mogućnost da tokom bonus igre osvojite 5.500 puta više od uloga!

Pa, tako, uz malo sreće, možete doći do sjajnog dobitka.

Prava je privilegija biti u nečemu prvi, a ovoga puta priređujemo vam svetsku premijeru nove kazino igre.

Uživajte u nordijskoj avanturi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.