Ovo je trenutno najopasnija osoba na internetu

Izvor: B92, 30.Sep.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je trenutno najopasnija osoba na internetu

Američka komičarka Ejmi Šumer jedna je od najopasnijih osoba na internetu. Zašto?

"Konzumenti su danas fascinirani kulturom slavnih ličnosti i često na internetu traže najnovije vesti o njima”, kaže Gari Dejvis iz kompanije Intel Security, koja je u sredu objavila godišnju listu 10 najopasnijih osoba na internetu.

“Ta potreba za što ‘svežijim’ informacijama često ih navodi da klikću na linkove ne razmišljajući o svojoj bezbednosti. Sajber-kriminalci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to vrlo dobro znaju i neprestano pokušavaju da zloupotrebe takvo ponašanje, navodeći korisnike interneta na stranice pune malvera”, dodao je Dejvis.

Kada je reč o zvezdi filma 'Trainwreck' i serije 'Inside Amy Schumer’, šanse da se na web stranici vezanoj za njeno ime nalazi virus ili malver iznose 16 odsto.

Celokupna lista izgleda ovako:

1. Ejmi Šumer

2. Džastin Biber

3. Karson Dali

4. Vil Smit

5. Rijana

6. Majli Sajrus

7. Kris Hardvik

8. Danijel Toš

9. Selena Gomez

10. Keša

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKAKO ne tražite njeno ime na Guglu!

Izvor: Blic, 01.Okt.2016, 07:09

Američka komičarka Ejmi Šumer najopasnija je poznata osoba na internetu...Kompanija "Intel Security" u sredu je objavila da se glumica i komičarka našla na vrhu njihove desete godišnje liste najopasnijih poznatih osoba na internetu...U slučaju pretraživanja Ejmi Šumer, zvezde filma "Trainwreck'"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.