Ovo je trenutno najiščekivanija igra na Steamu

Izvor: B92, 17.Dec.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je trenutno najiščekivanija igra na Steamu

Steam kao platforma već odavno pruža mogućnost igračima da one nadolazeće naslove koji su ima zapali za oko dodaju na listu želja kako bi dobijali razna obaveštenja o razvoju i popustima.

I mi sami redovno koristimo Steam Wishlist, a sada zahvaljujući tom funkcionalnošću(i otkriću jednog korisnika Twittera) saznajemo koje su to trenutno najiščekivanije igre koje će se pojaviti na ovoj platformi.

Igra koju trenutno fanovi željno očekuju je ona koja dolazi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz studija From Software – Sekiro: Shadows Die Twice – avantura koja vuče korene iz Dark Souls igara i koja donosi neka osveženja po pitanju gejmpleja.

Od ostalih igara koje se očekuju sa nestrpljenjem u narednoj godini imamo rimejk Resident Evil 2, koji nas sa svakim novim detaljem sve više oduševljava, a na listi se nalaze i Metro: Exodus, Devil May Cry 5, kao i nedavno najavljeni RPG studija Obsidian – Outer Worlds.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.