Ovih 6 bicikala su najbolji na svetu

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 11.Nov.2017, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovih 6 bicikala su najbolji na svetu

Započeli smo misiju: da pronađemo najbolje bicikle za asfalt u 2017 godini. Došli smo liste od 6 bicikala. Ovi bicikli prevazilaze reč „odlični“ – srdačno ih preporučujemo pravim vozačima. Bicikli navedeni ispod u tekstu su neki od najizdržljivijih, najsvestranijih i tehnološki najnaprednijih bicikala na tržištu.

Raleigh Clubman Carbon
Clubman kombinuje klasičan izgled i moderne funkcije u jednom izvanrednom biciklu. Vožnja je oštra ali udobna, a sa blatobranima u boji bicikla, spremni ste za ozbiljnu kilometražu ili vikend brzu vožnju po svakom vremenu. Dopao nam se velik broj stepena prenosa na biciklu, pogotovo kada nas je put poveo uzbrdo. Clement pneumatici od 28mm takođe naglašavaju klasičan izgled bicikla i povećavaju udobnost dok u isto vreme omogućavaju biciklu da siđe sa asfalta i pređe na zemljane puteve. Skinite blatobrane i Clubman može primiti točkove od 32 mm radi veće svestranosti. Moderno Brooks Cambium sedište je udobno i vuče poreklo iz istorije Velike Britanije. Takođe nam se dopada ram od karbonskih vlakana i vile sa donjim nosačem sa navojima i uredno provučenim sajlama.
$1,999.99

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.