Otvoren konkurs za festival ArtTech 2008

Izvor: Mikro - PC World, 16.Nov.2008, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren konkurs za festival ArtTech 2008

Organizatori festivala digitalne umetnosti ArtTech 2008 objavili su početak prijema radova autora koji žele da učestvuju na tom festivalu. Rok za prijem radova je 25. novembar 2008. godine. Žiri sastavljen od poznatih likovnih stučnjaka odabraće najbolje radove, a njihovim autorima će nagrade biti dodeljene na finalnoj večeri festivala koja će u decembru biti održana u Centru za kulturu u Pančevu. Učesnici festivala ArtTech 2008 takmiče se u osam kategorija (Static 3D render, Static Dizajn, Static Bitmap, Static Photo, Web Com, Web Art, Animacija 3D i Animacija 2D). Radovi ne smeju biti stariji od godinu dana, a jedan autor može prijaviti najviše dva rada po kategoriji. Radovi sa ranijih festivala ne mogu konkurisati na ovogodišnjem festivalu. Radove (na bilo kom mediju - disketa, kompakt disk, DVD disk itd.) sa naznakom \"Prijava za ArtTech Festival\" treba poslati poštom na adresu Jadranska 17, 26000 Pančevo ili elektronskom poštom (isključivo radovi veličine do 1MB). Osim toga, može se navesti i Web lokacija sa koje se radovi mogu preuzeti. Svi radovi moraju imati naznačeno ime i prezime autora, ime rada, kategoriju u kojoj se rad prijavljuje, telefon, ulicu i mesto stanovanja autora. Radovi uz koje ne budu priloženi svi potrebni podaci neće biti uvršteni u izbor. Više informacija o ovogodišnjem festivalu ArtTech potražite na adresi www.arttech.co.rs. (G.B.)

Nastavak na Mikro - PC World...






Povezane vesti

Konkurs za umetničku fotografiju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2008, 09:37

ZRENJANIN - Kulturni centar Zrenajnina raspisao je konkurs za umetničku fotografiju na temu „Grad okom kamere". Pravo učešća imaju fotografi iz Srbije sa najviše četiri rada u kolor ili crno-beloj tehnici, a rok za njihovo slanje je 3. decembar 2008. godine. Odluku o izboru fotografija za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mikro - PC World. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mikro - PC World. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.