Otvoren CE&HA sajam

Izvor: B92, 30.Sep.2011, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren CE&HA sajam

Danas je otvoren prvi sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata "CE&HA Fair" (Consumer Electronics & Home Appliances Fair), koji će trajati do 2. oktobra.

Posetioci sajma imaće priliku da vide najnovije proizvode poznatih svetskih proizvođača kompjutera i prateće opreme, TV, video i audio uređaja, foto opreme, mobilnih telefona, igračkih konzola i video igara, softverskih rešenja, bele tehnike i kućnih aparata, kao i mnoge druge proizvode koji spadaju u savremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tehnologiju.

U hali beogradskog sajma jedan biće izlagači iz oblasti IT, telekomunikacija, provajderi, proizvođači audio i video opreme i svega što obuhvata zabavnu i korisničku elektroniku, dok će u hali četiri biti izloženi kućni aparati i bela tehnika.

U sklopu sajma, u nedelju 2. oktobra biće održano i regionalno finale najpoznatijeg svetskog takmičenja u video igricama "World Cyber Games" čiji će pobednici putovati na svetsko finale u Južnu Koreju koje će biti održano od 5. do 9. decembra.

Cena ulaznice je 300 dinara, cena parkinga 50 dinara po satu, dok je radno vreme sajma u petak i subotu od 10 do 19 časova , a u nedelju od 10 do 17 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.