Originalno rešenje dolazi iz firme “Dexim”

Izvor: Baguje.com, 07.Feb.2012, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Originalno rešenje dolazi iz firme “Dexim”

Na sreću u svetu sve je lepo zato što je drugačije, i ako mnogi od nas vole jednostavnost, drugi više vole da budu nenametljivi i uvek originalni.
Kao što možete videti sa slike, ovaj kabl pokazuje električnu struja koja teče do vašeg iUređaja koristeći elektroluminescentnu tehnologiju. Proizvod dolazi iz Firme DEXIM, pored iUređaja njihov asortiman proizvoda  proširen je i na BlackBerry, HTC i T-mobile, za koje postoji univerzalni punjač odnosno kabl.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << /> Sigurno originalna stvar koja se izdvaja od klasičnog belog kabla koji se dobija u paketu sa iUređajem, da bi cela priča bila popunjena tu je i video materijal gde možete pogledati spektakularne efekte u toku punjenja iUređaja.
Slatko, zar ne? Ako želite da budete originalni po svaku cenu, onda počnite da razmišljate o kupovini. Trenutno može da se kupi po ceni od 35$  punjač i kabl za 16$.
Srodni postovi

[iPhone] Da li želite da začinite vaš status bar?

10 sjajnih WordPress tema za sajt vaše firme

Google Chrome 10 dolazi uz dve nove igrice
Post "Originalno rešenje dolazi iz firme “Dexim”" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 2. 02. 2012.
Kategorije: Apple, iPhone | Tagovi: punjač



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.