Originalni PS4 dizajn imao 4GB RAM-a

Izvor: ITsvet.com, 22.Sep.2013, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Originalni PS4 dizajn imao 4GB RAM-a

Originalni dizajn PlayStation 4 konzole je imao 4GB sistemske memorije potvrdila je kompanija Sony tokom prezentacije na Tokyo Game Show događaju ove nedelje. Govoreći na ovom događaju predsednik Worldwide Studios ove kompanije Shuhei Yoshida je objasnio da je bila poslovna odluka da se pređe na 8GB GDDR5 memorije. Obzirom da je kompanija odabrala skupu memoriju želela je da performanse budu zaista dobre i da na taj način kompanija ima u rukama konzolu koja će moći da se ravnomerno nadmeće sa konkurencijom, odnosno da bude čak i ispred nje. Konkurentski model kompanije Microsoft Xbox One takođe ima 8GB RAM-a.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox One interfejs inspirisan Windows-om 8

Izvor: ITsvet.com, 23.Sep.2013, 15:01

Na Tokyo Game Show događaju Microsoft je prikazao ranu demonstraciju prerađenog interfejsa Xbox One konzole. Ovaj demo je prikazan iza zatvorenih vrata dok je uživo beta kod za testiranje ukazao da nije ni blizu konačnog. Međutim, na osnovu onoga što se moglo videti na ovaj način Microsoft je...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.