Operisan sin Olje Bećković

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Operisan sin Olje Bećković

Luka Višnjić, sin novinarke Olje Bećković, operisan je jutros u Urgentnom centru. Kako "Blic" saznaje, Intervencija je dobro prošla.

Luka je zadobio prelom desne ruke u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u subotu ujutru na Adi Huji. On je jedan od troje koji su supeli da se spasu iz atomobila smrti koji je sleteo u Dunav.

Lukina operacija trebalo je da se obavi u ponedeljak, ali je iz nekog razloga odložena. Intervenciju, koju su radili ortopedi iz Urgentnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << centra, prošla je dobro i Luka se oporavlja, kažu u Urgentnom centru.

Saobraćajna nesreća u kojoj su poginuli Anastasija Stajić (17), Nemanja Antić (18) i Miloš Janković (20) desila se u subotu 3.50 sati na prilaznom kolovozu restorana “Carska ohota” na Adi Huji.

Iz potopljenog automobila uspeo je da izađe vozač Dušan Jovanović, Luka Višnjić (20),  kao i Milica Jokić (18). Jovanović je posle hapšenja proznao da je pio i njemu je određen pritvor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.