OVO SMO ČEKALI! Gmail uvodi novinu koja će SVIMA biti od koristi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2019, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SMO ČEKALI! Gmail uvodi novinu koja će SVIMA biti od koristi (FOTO)

Olakšava život.

Zakazivanje mejlova unapred dosad je bilo moguće samo uz pomoć spoljnih aplikacija, a Gmail od sada tu mogućnost uvodi među svoje postojeće opcije, piše Verge.

Jednostavna za korišćenje, Gmailova nova opcija korisnicima će omogućavati upravljanje i zakazivanje slanja poruka. To već sada možete isprobati u svega nekoliko klikova koristeći aplikaciju na telefonu ili verziju na računaru.

Ako to radite na računaru, redosled radnji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sledeći:

1. Otvorite novu e-poštu.

2. Kliknite na torugao uz plavu opciju "Pošalji".

3. Odaberite neko od predloženih vremena ili kliknite na "Odaberi datum i vreme" kako biste uneli željeno vreme slanja.

4. Kliknite na "Zakaži slanje".

Kada je reč o mobilnoj aplikaciji, koraci su isti, a samo jedna stvar je nešto drugačija - umesto drugog koraka koji uključuje dugme "Send" potrebno je, pri otvaranju nove poruke, kliknuti na tri tačkice u gornjem desnom uglu ekrana. Tada će vam se otvoriti opcije za zakazivanje vremena slanja koje ste predvideli.

Da biste uredno vodili evidenciju i raspored zakazanih mejlova, Gmail je dodao novu mapu pod nazivom "Schedules". Ako pak odlučite da neki od zakazanih mejlova ne želite da pošaljete, jednostavno uđite u mapu "Schedules", otvorite poruku koju želite da otkažete i odaberite "Cancel". U tom slučaju, poruka će se vratiti u skice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.