ODJAVLJUJEM SE! Elon Mask napustio Tviter - shvatio da je OVA društvena mreža BOLJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2019, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODJAVLJUJEM SE! Elon Mask napustio Tviter - shvatio da je OVA društvena mreža BOLJA!

Bio je veoma aktivan, a onda odlučio da ovu društvenu mrežu zameni drugom.

Izvršni direktor kompanije Tesla Elon Mask je u nizu tvitova saopštio svojim pratiocima da se oprašta od Tvitera.

Ovu odluku Mask je doneo nakon što su mu određeni tvitovi uzrokovali probleme, a u nizu tvitova koje je objavio saopštio je svojim pratiocima da nije siguran da ima koristi od ove društvene mreže i da mu se čini da je Redit bolji izbor.

Mnogi žale zbog Maskove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najavljene apstitencije na Tviteru, no s obzirom na ranije najave odlaska s Tvitera deo njegovih pratilaca ne veruje da će se Mask povući s Tvitera.

Podsećamo, Mask je u junu rekao kako je obrisao svoj Tviter profil, iako je ostao aktivan. Nakratko je promenio ime profila na ovoj platformi u "Daddy DotCom", no ubrzo je opet vratio na svoje ime.

U oktobru su se pojavili sudski dokumenti koji pokazuju kako su ga savetnici pozvali da se odmori od Tvitera nakon što je britanskog ronioca iz tajlandske pećine nazvao pedofilom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.