Nuketown mapa besplatna za sve Black Ops 3 igrače

Izvor: B92, 22.Mar.2016, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nuketown mapa besplatna za sve Black Ops 3 igrače

Kao što je bila praksa sa dosadašnjim igrama serijala, preorderovanjem najnovije Call of Duty Black Ops igre dobijali ste ekskluzivan pristup dodatnoj mapi za multiplayer.

Mapa Nuketown (ili Nuk3town kako preferiraju u Activisionu) je bila prisutna u svakom dosadašnjem Black Ops-u, uvek sa blagom varijacijom na temu ”nuklearne porodice iz 50-ih”. I, kao što je takođe bila praksa, posle nekog vremena je potpuno besplatno postajala dostupna svima.

Tako je i ovog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << puta i mapa se sada nalazi u redovnoj rotaciji u mnogim plejlistama u igri. Ako baš ne želite da igrate ništa drugo sem ove mape, do 28. marta će vam na raspolaganju biti opcija da igrate samo Nuketown.Sa novim patchom su došli i Nuketown kamuflaža za oružja, tri nova nišana i nova kartica.

I jedna sitnica – šta god radili na mapi, nemojte da pucate lutkama u ruke.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nuketown mapa besplatna za sve Black Ops 3 igrače

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2016, 01:31

Kao što je bila praksa sa dosadašnjim igrama serijala, preorderovanjem najnovije Call of Duty Black Ops igre dobijali ste ekskluzivan pristup dodatnoj mapi za multiplayer...Mapa Nuketown (ili Nuk3town kako preferiraju u Activisionu) je bila prisutna u svakom dosadašnjem Black Ops-u, uvek sa blagom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.