Novi MMD Philips monitor 498P9 Brilliance

Izvor: ItRešenja.com, 29.Jul.2020, 23:30

Novi MMD Philips monitor 498P9 Brilliance

MMD, vodeći stručnjak za monitore i licencirani partner za Philips monitore predstavlja novi Philips 498P9 Brilliance 32:9 SuperWide zakrivljeni LCD monitor, 49 inčni (48.8″/124 cm diag.) monitor dizajniran za profesionalce. Ovaj nagrađivani monitor obogaćen je karakteristikama koji poboljšavaju rad i sa svojim luksuznim 32:9 SuperWide 49″ ekranom i 5120 x 1440 rezolucijom, savršena je zamena za dva 27″ 16:9 Quad HD monitora jedan do drugog.

Model 498P9 nudi vizualizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << bez smetnji i veću prijatnost za oči, zahvaljujući svom 1800r ekranu koji osigurava manje iskrivljenje slike i šire vidno polje, rađen po uzoru prirodnog oblika oka, tako da monitor suptilno okružuje korisnika. Lepota ovog monitora seže puno dublje, s MultiView tehnologijom, profesionalci mogu povezati PC i laptop, s obzirom na to da ima mogućnost aktivnog dual-connect-a i korišćenja. Više nema potrebe za manuelnom kontrolom ili proveravanjem između dva monitora. Sada je svaki minut proveden u radu efikasniji, produktivniji i ugodniji.

Kreiran po tvojim potrebama

Svojom impresivnom veličinom Philips 498P9 monitor u svakom smislu olakšava rad. Ima široku lepezu mogućnosti povezivanja, poput DisplayPort, HDMI i USB 3.2. Ugrađeni MultiClient Integrated KVM prekidač, zajedno s Multi-View funkcijom, korisniku donose najlakše povezivanje dva monitora – samo s jednim prilagođavanjem tastature i miša, štedeći vreme i prostor. Možete samo pritisnuti dugme i menjati izvore, balansirajući između najkompleksnijeg multitaskinga.

Dobro je poznato da profesionalci koji provode puno vremena ispred monitora, potrebno, ne samo da budu u trendu s poslednjim tehnologijama, već i uopšteni osećaj prijatnosti. Model 498P9 monitora ima sve – Compact Ergo Base, user-friendly Philips monitor bazu koja se podešava i zakreće tako da svaki korisnik može da osigura maksimalnu udobnost gledanja i efikasnost.

Više od slike i mašte

Philips 498P9 monitor se ističe u masi zbog svog širokog spektra karakteristika. Njegov masiv ekran osigurava Dual QHD rezoluciju (5120 x 1440) kako bi korsinik dobio visoku preciznost detalja i slike – stoga je savršen za zadatke koji zahtevaju preciznost i tačnost. Kvalitet gledanja je još više naglašen zahvaljujući SmartImageu, ekskluzivna tehnologija koja analizira sadržaj projektovan na ekranu i optimizuje izvedbu monitora. Štaviše Adaptive-Sync tehnologija osigurava lagodno korišćenje bez previše napora i artifact-free gejmerko iskustvo.

S obzirom da nam je korisnikova udobnost uvek na prvom mestu, Philips 498P9 monitor nudi korisnicima mnoštvo vizelnih rešenja uključujući LowBlue Mode i Flicker-free Technology kako bi se smanjilo treptanje koje uzrokuje umor očiju.

Prednosti se samo nižu, ali bi ipak trebalo izdvojiti kako je ovaj model izuzetno ekološki prihvatljiv. Kada se pritisne 0-watt prekidač, korisnici mogu kompletno isključiti AC napajanje, što rezultira da se struja ne troši. Njegovo pakovanje se može u potpunosti reciklirati, zadovoljava ekološke standarde kao što su – EnergyStar 8.0, EPEAT*, RoHS, TCO Certified.

Philips 498P9 monitor će biti dostupan od avgusta 2020. po maloprodajnoj ceni od 105 722 din. (bez PDV-a).

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.