Novi LG-jev ThinQ imaće ekran 4K rezolucije

Izvor: B92, 11.Jun.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi LG-jev ThinQ imaće ekran 4K rezolucije

Iako je LG nedavno u prodaju pustio svoj smartfon G7 ThinQ, glasine o njegovom nasledniku za 2019. godinu već su počele da kruže intrnetom.

Naravno da je još veoma rano govoriti o proverenim informacijama o novom LG G8 ThinQ, ali najnovije glasine stižu od prilično pouzdanog izvora, piše Phone arena.

Tako, Ice Universe tvrdi da će G8 ThinQ za 2019. imati ekran 4K rezolucije, i pored toga što se ne očekuje da LG zameni LCD panele OLED modelima. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Novi 4K displeji će najverovatnije implementirati tehnologiju fokusiranu na prikaz VR sadržaja. Međuim, postoji mogućnost i da je priča u uvođenju 4K displeja samo marketinška strategija južnokorejske kompanije.

Od Samsunga se takođe očekuje da kod narednog Galaxy S10 modela, sledeće godine, primeni 4K rezoluciju, s tom razlikom što će ovde biti upotrebljeni AMOLED paneli.

Budući da su pojavljivnaja modelu G8 ThinQ deli još najmanje godinu dana, još uvek je teško potvrditi tačnost ovih informacija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi LG-jev ThinQ imaće ekran 4K rezolucije

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jun.2018, 07:29

Iako je LG nedavno u prodaju pustio svoj smartfon G7 ThinQ, glasine o njegovom nasljedniku za 2019. godinu već su počele da kruže intrnetom...Naravno da je još veoma rano govoriti o provjerenim informacijama o novom LG G8 ThinQ, ali najnovije glasine stižu od prilično pouzdanog izvora, piše Phone...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.