Nini Badrić nagrada za najljepši glas regiona

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nini Badrić nagrada za najljepši glas regiona

Hrvatska pjevačica Nina Badrić sinoć je u glavnom gradu Makedonije dobila još jedno priznanje za svoj muzički rad.

Organizatori festivala uručili su pjevačici nagradu Mars proglašivši je najljepšim ženskim vokalom na ovim prostorima, piše B92.

Nina se odužila publici otpjevavši dvije pjesme, a jednu u duetu sa trenutno najpopularnijim makedonskim pjevačem Danielom Kajmakoskim.

Osim glasom pjevačica je privukla pažnju svojim stajlingom, a na dodjeli se pojavila u crnoj pripijenoj haljni makedonske dizajnerke Elene Luke koja je dizajnirana posebno za nju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Nina Badrić najlepši glas regiona!

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Nina Badrić sinoć je u glavnom gradu Makedonije – Skoplju dobila još jedno priznanje za svoj muzučki rad. Organizatori festivala uručili su ovoj omiljenoj pevačici nagradu Mars proglašivši je najlepšim ženskim vokalom na prostorima regiona. Nina se odužila...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.