Nestašica PS3 i Wii konzola

Izvor: ITsvet.com, 24.Mar.2010, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestašica PS3 i Wii konzola

Prema navodima jedne od najpoznatijih online prodavnica igračkog hardvera GameStop nestašica Sony PS3 i Nintendo Wii konzola se nastavlja. Ukoliko ste poželeli da kupite neku od ovih konzola svakako ste primetili da ih kod prodavaca nema u dovoljnim količinama. Ne zna se koliko će ovakva situacija da se nastavi naročito kada je u pitanju PS3, dok za Wii postoji očekivanje da bi ova konzola uskoro mogla da postane dostupna u punom obimu. Samo je Microsoft Xbox 360 konzola dostupna u dovoljnom broju u većini prodavnica. Prodavcima nije jasno zbog čega postoje nestašice ovih konzola kada se ima u vidu da je njihova proizvodnja stabilna kao i snabdevanje komponentama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Gejmeri u panici, nestašica Nintendo i Soni konzola

Izvor: 24sata, 25.Mar.2010, 02:31

Prodavcima nije jasno zbog čega postoje nestašice ovih konzola, kada se ima u vidu da je njihova proizvodnja stabilna kao i snabdevanje komponentama.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.