Naručili Nintendo Switch, a dobili kondome... Amazon kaže da mu je žao

Izvor: B92, 10.Dec.2019, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naručili Nintendo Switch, a dobili kondome... Amazon kaže da mu je žao

Crni petak je upravo prošao i mnogi su ga iskoristili da nabave nove elektronske uređaje po vrlo povoljnim cenama. Nažalost, neki od onih koji su kupili Nintendo Switch na Amazonu dobili su... pa, nešto drugo.

U ovoj komično-tragičnoj priči, Amazon je uputio izvinjenje svima koji su umesto Nintendo Switcha dobili pakovanja baterija, mikrofone ali i kondome.

Kupcima su tako stigli i knjiga Davida Vilijamsa "Zver iz Bakingemske palate", ventilator za laptop, AA Duracell >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << baterije, prašak za pranje, omot papira, trimer za bradu, posteljina, hrana za pse, tečnost za pranje, osveživači vazduha, brijač, električna četkica za zube, Lego igračke...

Amazonovi predstavnici danima se izvinjavaju ojađenim kupcima. Maloprodajni gigant takođe će isplatiti kupcima puni povrat novca, mada će, na žalost, oni sada morati da plate punu maloprodajnu cenu za kupovinu Switcha umesto snižene cene koja je važila tokom Crnog petka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.