Napavite koktel u sopstvenom domu sa dva klika na telefonu

Izvor: ItRešenja.com, 25.Nov.2015, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napavite koktel u sopstvenom domu sa dva klika na telefonu

Opremili ste vašu kuhinju novim uređajima i aparatima, pa je vreme da pozovete prijatelje na čašicu razgovora uz prijatnu večeru. Međutim, ako baš želite da ostavite snažan utisak na goste, ali i sebi da priuštite pravo zadovoljstvo, bilo bi sjajno napraviti neki efektan koktel u čemu vam može pomoći Somabar, jedinstveni kućni uređaj spreman da “smućka” koktele upravo po vašoj želji…

Somebar je dakle moderno dizajniran kuhinjski uređaj, koji donosi vaš omiljen >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << koktel na jedan klik na tasteru. Celokupnim procesom zapravo upravljate sa pametnog telefona, te možete  biti kreatori sopstvenog originalnog recepta, a na raspolaganju imate mogućnost kombinovanja 6 različitih sastojaka koji se sipaju i čuvaju u posebnim psudama (posude su izmenjive pa je broj kombinacija zapravo neograničen).

Intuitivna aplikacija vas u par koraka vodi kroz definisanje kombinovanja ovih sastojaka, a na kraju svaki koktel možete začiniti i gorkim biterom (Bitter). Ukoliko smo vas ubedili da bi ovaj uređaj bio odličan dodatak vašoj kuhinji, možete ga poručiti putem ovog linka, ali pre toga već spremite 429 dolara koliko ćete morati da ga platite u pretprodaji.



Izvor: Smart-Life

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.