Namestite da se Bing dnevne slike automatski postave za pozadinu

Izvor: SaznajNovo.com, 18.Avg.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Namestite da se Bing dnevne slike automatski postave za pozadinu

Iako se Bing pretraživač kod nas ne koristi tako često, ipak ga ljudi posećuju jer svakoga dana prikazuje neku novu prelepu fotografiju – Daily Bing Wallpaper. Te fotografije mnogi preuzimaju i stavljaju kao pozadinu, ali sada postoji Windows aplikacija koja to radi automatski.
Aplikacija se zove „Dynamic Theme“ i pored toga što preuzima Bing slike ima još dosta opcija. Recimo, možete podesiti da se za pozadinu postavljaju Windows Spotlight slike. To su iste one >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << slike koje se pojavljuju na zaključanom ekranu kod Windows 10, ukoliko ste tako podesili.

Ako želite možete podesiti i da se Bing slike postavljaju na zaključan ekran, a Windows Spotlight za pozadinu (dakle, obrnuto).
U opcijama možete podesiti i da se sve slike, nakon postavljanja za pozadinu, sačuvaju u nekom folderu kako biste mogli kasnije da ih opet iskoristite. To možete podesiti odvojeno za zaključan ekran i za pozadinu, što je dobro.

Od dodatnih opcija imate i sinhronizaciju slika sa vašim ostalim Windows 10 uređajima, način popunjavanja ekrana slikom, obaveštenje kada je nova Bing slika dostupna, preuzimanje slika samo kada se koristi flat internet paket…
Aplikacija je besplatna i možete je preuzeti iz Microsoft prodavnice – Dynamic Theme
Bonus Ovo je moj trenutni desktop, a ovde možete pogledati kako i vi da namestite takav – LINK.

Detaljnije - Namestite da se Bing dnevne slike automatski postave za pozadinu

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.