Najnoviji Toshiba uređaji na CEHA sajmu

Izvor: ITsvet.com, 28.Sep.2013, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji Toshiba uređaji na CEHA sajmu

Najnovije PC, TV i tablet inovacije kompanije Toshiba Evropa predstavljene su u okviru CEHA Sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata. „Drago nam je što nakon IFA sajma u Berlinu imamo priliku da i u Beogradu predstavimo naše najnovije uređaje.Potražnja za Toshibinim proizvodima je velika što je najbolji pokazatelj da potrošači cene naša konstantna ulaganja u inovacije i sam kvalitet proizvoda”, istakao je Takeshi Imai‎, asistent generalnog direktora kompanije Toshiba. Na Toshibinoj konferenciji za medije predstavljena je nova linija proizvoda za 2013. godinu koje će posetioci imati prilike da vide i na Toshibinom štandu u Hali 1 Beogradskog sajma.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Popusti i do 80 % na sajmu CE-HA

Izvor: B92, 28.Sep.2013

Beograd -- Na Sajmu računara, potrošacke elektronike i kućnih aparata (CE-HA) posetioci mogu da ostvare popuste i do 80 odsto, saopštio je organizator sajma CE-HA...Posetioci mogu da vide koji su najnoviji trendovi u oblasti računara i kućne elektronike, ali i da se opreme najnovom belom tehnikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.