Najbolje muške skije za 2019. godinu

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 19.Mar.2019, 11:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje muške skije za 2019. godinu

Ovo su najatraktivnije, najpoželjnije muške skije za dan iz snova na snegu u sezoni 2019/2020.
DPS

U kompaniji DPS rade eksperti za pravljenje plovnih skija, koje odlično seku sneg i najbolje se snalaze u dubokom snegu. Serija powder skija za sledeću sezonu nije ništa drugačija.
Novi modeli koji se ističu su Koala i novi Wailer A100 RP model.
U kompaniji DPS opisuju Koala skije (144/119/131 na 189 cm) kao all-around skije za pravolinijsko spuštanje, posebno pravljene za svež duboki sneg. Ako želite većinu vremena da budete usmereni nizbrdo, praveći velike lukove, ali i dalje želite da imate mogućnost da čisto doskočite (i možda, samo možda ponekad pokušate da skijate unazad), Koala su prave skije za vas.
Model Wailer A100 RP (134/100/119 na 189 cm) su nove all-mountain skije kompanije DPS za svakodnevno bezbrižno skijanje. Imaju radijus skretanja od 15 metara i kraću efektivnu ivicu, a duboki ali glatki rocker skijašu omogućava kreativnost pri zaokretima.
Salomon

Za skijama iz QST linije se okreće više ljudi nego što se okretalo za plavim loknama Fare Foset (Farrah Fawcett) i maljavim grudima Toma Seleka (Tom Selleck) tokom 70-ih.
Najnagrađivanija kolekcija kompanije Salomon je upravo postala još bolja. Kako? Pluta. Da, dobro ste pročitali, pluta. Materijal od kog se prave pampuri za vinske flaše upotrebljen je u izradi vrha i repa za poboljšano upijanje vibracija i smanjeno vibriranje pri skretanju.
A Salomon je takođe i proširio vrh i rep, i povećao profil rockera.
Dublja geometrija sa izraženijim rocker profilom će zasigurno omogućiti novim QST skijama da se mnogo bolje urežu u krivinama i da mnogo bolje plutaju.
Pronađite novu konstrukciju i oblik sa novim modelima QST 106, 99 i 92.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.