Najavljena šesta sezona video igre Apex Legends

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 14:45

Najavljena šesta sezona video igre Apex Legends

Lepo...

Iako Respawn još nije precizirao sve detalje o sposobnostima najnovije lika u igri Apex Legends, trejler za sezonu 6 nam nudi uvid u nove trikove koje Rampart ima u rukavu. Čini se da je lik izuzetno moćan i da će moći sa timom da kosi gotovo sve svoje neprijatelje.

Fancy a go? Season 6 is now live across all platforms! 😎 pic.twitter.com/C9U3hkeFgd

— Apex Legends (@PlayApex) August 18, 2020

Nova ažuriranja mape World’s Edge
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Brzo dopremanje oružja postaće standard, i biće dostupno preko borbenog prelaza. Za sada se čini da će vam biti potrebno da pronađete sistem replikatora na mapi, gde možete razmeniti resurse za oružje i druge pljačke. Neki predmeti menjaće se dnevno ili nedeljno, tako da možda nećete biti u mogućnosti da napravite nijedan predmet po vašem izboru. Mogu se očekivati i značajna ažuriranja mape World’s Edge. Područje u blizini Kupole koja je nekada bila polje lave postaće Lanuch Site, zajedno sa ogromnom raketom. Drill Site više nije to, i od sada će se zvati Countdown. U međuvremenu, nestaće i mali grad istočno od Harvestera.

Izlazak se očekuje 18. avgusta, a do tada nam ostaje prilika da pretpostavljamo šta će sve novo doneti šesta sezona popularne igre. Izgleda da je tržište battle royale igara izuzetno razvijeno, pa ovog leta i konkurencija radi na unapređenju svojih igara, kao što su Fortnite, Call of Duty: Warzone, PUBG, i mnoge druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.