NEVEROVATNO: JBL najavio bežične slušalice koje rade BESKONAČNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Dec.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEVEROVATNO: JBL najavio bežične slušalice koje rade BESKONAČNO

Nemoguće...

Bežične slušalice su fenomenalan izum, međutim trajanje njihovih baterija i dalje nije na zavidnom nivou pa uobičajeni užitak slušanja muzike bez kabla relativno brzo prođe. JBL veruje u drugačiji pristup pa su se iz ove kompanije okrenuli upravo potrošačima kako bi im pomogli da jednu nesvakidašnju ideju pretvore u realnost.

Harman brend na platformama za prikupljanje sredstava pokušava da prikupi novac kako bi napravili slušalice koje se napajaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << solarnom energijom. Na taj način, veruju u ovoj kompaniji, njihove slušalice će moći da se koriste skoro neprekidno.

Ključ ovog proizvoda, prema kompaniji JBL jeste u materijalima koje koriste, s obzirom da njihove slušalice mogu da koriste svetlosnu energiju i napolju ali i unutra. Na taj način vaše slušalice se konstantno pune. JBL procenjuje da samo sat i po punjenja napolju može vam omogućiti 68 sati slušanja ukoliko počinjete od pune baterije. Čak i kada uslovi nisu idealni, na primer zimi, dobra je šansa da nećete morati da ih punite. U svakom slučaju kao rezvervnu varijantu imate USB koji ih za dva sata puni u potpunosti.

Ove praktične slušalice trebalo bi da se nađu u prodaji u oktobru 2020. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.