NEŠTO SMERAJU: Ova kompanija kupila tvorce VR igrice

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEŠTO SMERAJU: Ova kompanija kupila tvorce VR igrice

Spremaju novinu...

Kompanija Oculus, koja radi u okviru Fejsbuk kupila je "Beat Games, tvorce sada već legendarnog VR hita Beat Saber.

Za one koji ne znaju, u pitanju je ritmička igra u kojoj svetlosnim mačevima sečete blokove koji predstavljaju bitove muzičke podloge u igri. To je jedna od onih igara koje ćete nekom predložiti kada hoćete da ih upoznate sa svetom VR igara. Sada je kupljena od strane Fejsbuka

Iz "Beat Games-a" navode da će nastaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da unapređuju i pružaju podršku za ovu igru za sve platforme, ne samo za Oculus, iako još uvek nije poznato šta će tačno ovo prisvajanje značiti za ovu kompaniju i njen rad u budućnosti.

-Pridružiće se Oculus Studios timu kao nezavisni studio koji će raditi iz Praga, gde će nastaviti da razvijaju nove načine za zabavu u musici i VR gejmingu-, saopštili su iz Oculus-a. Još su dodali da će Beat Saber ostati isti kakvim ga dobro znamo, sa sada još većom podrškom koja će dolaziti od Fejsbuka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.