NEMA VIŠE NERVIRANJA: Instagram uvodi ODLIČNU opciju koja će se BAŠ SVIDETI korisnicima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMA VIŠE NERVIRANJA: Instagram uvodi ODLIČNU opciju koja će se BAŠ SVIDETI korisnicima!

Konačno.

Kako bi se u budućnosti minimizirali uticaji negativnih i loših komentara na regularnim objavama i video sadržaju Instagram je uveopar novina.

Implementirao je nekoliko funkcija koje koriste "machine learning" tehnologiju, kako bi društvenoj mreži pomogle u filtriranju sadržaja i omogućavanju više prijateljskog okruženja za korisnike, potvrdio je Kevin Sistrom direktor kompanije.

Prva opciona funkcija koristi "machine learning" kako bi identifikovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << negativne i uznemirujuće komentare. Kada se osposobi funkcija, komentari ovog tipa se neće prikazivati posmatračima sadržaja. Trenutno je podržan samo engleski jezik za ovu funkciju.

Druga Instagram funkcija koristi istu vrstu tehnologije kako bi se automatski blokirao "spam". Tehnologija radi sa engleskim, španskim, portugalskim, arapskim, francuskim, nemačkim, ruskim, japanskim i kineskim jezikom.

Sistrom ističe da će AI-bazirane anti-spam i anti-abuse funkcije biti unapređivane tokom vremena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.