Motorolin kultni preklopnik definitivno je ponovo u igri FOTO

Izvor: B92, 18.Okt.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Motorolin kultni "preklopnik" definitivno je ponovo u igri FOTO

Početkom godine, Motorola je najavila da bi mogla da vrati svoj RAZR brend, u vidu premium modela pametnog telefona sa ekranom koji se preklapa vertikalno.

Tokom februara dobili smo potvrde da se zaista radi na njegovom razvoju, a sada je to i definitivno. Motorola je poslala pozivnice za događaj koji će se održati 13. novembra, po kojima se može naslutiti da će predstaviti svoj preklopni telefon, piše The Verge.

Iako se na slici ne može sa sigurnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tvrditi da se tu nalazi RAZR, sve ukazuje da se radi o tome.

Između ostalog, Motorola je iskoristila različite fraze za promociju ovog događaja, kao što su "Prevrnućeš se", "Dugo očekivano otkrivanje ponovo pronađene ikone" i "Original različit od svih drugih" koje, svaka na svoj način asociraju na preklopni telefon.

Nezvanične informacije pominju da se radi o telefonu dijagonale 6.2 inča, koji pokreće Snapdragon 710 čipset, sa 4 ili 6 GB RAM-a, baterijom od 2730 mAh, kao i sa 64 ili 128 GB prostora za podatke.

RAZR 2019 će, prema istim informacijama, koštati oko 1.500 dolara, što je značajno niže a cena od Galaxy Fold-a, prenosi PC Press.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Motorolin kultni "preklopnik" ponovo u igri

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2019, 12:02

Početkom godine, Motorola je najavila da bi mogla da vrati svoj RAZR brend, u vidu premium modela pametnog telefona sa ekranom koji se preklapa vertikalno.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.