Moći ćete da preuzmete sve svoje tweetove

Izvor: B92, 25.Jul.2012, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moći ćete da preuzmete sve svoje tweetove

Traženje starih tweetova sada je nemoguće, ali to bi se uskoro moglo promeniti.

Izvršni direktor Twittera, Dik Kostolo, rekao je da se radi na opciji koja bi korisnicima omogućila da dođu do svojih prvih tweetova, prenosi NY Times.

"Radimo na alatu koji omogućiti korisnicima da izvezu sve svoje tweetove. Moći ćete da preuzmete fajl u kojima se svi oni nalaze", rekao je Kostolo.

I time je rešen problem dostupnosti sopstvenih starih tweetova. Nalazak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tuđih, još uvek neće biti moguć.

"To su dva različita problema vezana za pretraživanje. Arhitektura pretraživanja je drugačija kada treba proći kroz sve tweetove ikad objavljenje", rekao je Kostolo, a ovakav alat Twitter korisnicima neće biti omogućen u bližoj budućnosti.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uskoro korisnici Twittera mogu preuzimati svoje stare tweetove

Izvor: Capital.ba, 25.Jul.2012

NJUJORK, Traženje starih tweetova sada je nemoguće, ali to bi se uskoro moglo promjeniti. Izvršni direktor Twittera, Dik Kostolo, rekao je da se radi na opciji koja bi korisnicima omogućila ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.