Minecraft dobio opciju za preciznije kreiranje likova

Izvor: ItRešenja.com, 22.Sep.2019, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minecraft dobio opciju za preciznije kreiranje likova

Najnovije Minecraft beta ažuriranje dolazi sa opcijom koja igračima dozvoljava da menjaju izgled likova u igri, te ih prilagođavaju svojim estetskim željama. Promena dolazi zajedno sa još nekoliko ispravki koje su u vezi sa performansama i načinom igranja,  a korisnicima omogućava da avatare prilagođavaju i sopstvenom izgledu i tako kreiraju potpuno personalno iskustvo.

Funkcija je ponela ime Minecraft Character Creator i omogućava personalizovanje avatara direktno u igri, >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << te je prva zvanična alatka koja dozvoljava ovaj vid fleksibilnosti, a nakon godina u kojima su junaci dolazili kao šabloni, a skinovi bili proizvod developera iz drugih kompanija. Tako nova alatka omogućava izmene crta lica, frizura, te drugih elemenata, a developeri tvrde da će biti dostupno preko 100 besplatnih elemenata kojima će se avatari prilagođavati željama igrača.

Za većinu igrača bi nove izmene trebalo da predstavljaju značajno osveženje, i trenutno su dostupne samo beta korisnicima, a uskoro bi trebalo da stignu na Minecraft Earth, te druge platforme kao što su iOS i Nintendo switch.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.