Microsoft spema NOVU OPCIJU koja će oduševiti sve korisnike Office-a!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 15:19

Microsoft spema NOVU OPCIJU koja će oduševiti sve korisnike Office-a!

...I značajno im olakšati posao

Microsoft je počeo testiranje nove opcije koja, sa samo nekoliko klikova, omogućava konverziju Word dokumenata u Powerpoint prezentacije.

Testiranje se vrši putem Office Insider-a, kanala za distribuciju ažuriranja za taj popularni paket poslovnog softvera, i to samo u veb verziji Word-a.

Nakon što se testiranje bude okončano, Microsoft će novu opciju učiniti dostupnom svim korisnicima, što bi trebalo da se desi uskoro.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Konverzija Word dokumenata u Powerpoint ne podržava Internet Explorer i Safari pregledače, a u trenutnoj fazi je moguće konvertovati samo tekst, pošto multimedijalni sadržaji još uvek nisu podržani.

Ako se od onih koji učestvuju u Office Insider programu, Word dokumenata u Powerpoint prezentacije možete "pretvoriti" na sledeći način:

1. Otvorite Word dokument u veb verziji Worda,

2. Kliknete na Click File > Transform > Transform to PowerPoint presentation,

3. Izaberite dizajn teme za prezentaciju.

Prezentacija će biti kreirana i sačuvana u Microsoft OneDrive folderu korisnika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.