Microsoft obećao da velika nadogradnja za Edge stiže uskoro

Izvor: B92, 16.Sep.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft obećao da velika nadogradnja za Edge stiže uskoro

Internet Explorer više nije podrazumevani Windows pregledač od kako je Microsoft predstavio Edge.

Radi se o potpuno prerađenoj aplikaciji sa novim korisničkim interfejsom, endžinom i funkcijama koje bi trebalo da ubede korisnike da pređu sa drugih pregledača. To nije ono što se dešava sada, pa Microsoft planira da objavi veliki broj značajnih nadogradnji u narednom periodu.

U ponedeljak je Džoe Belfior demonstrirao tab preview funkciju za Edge, a na istom događaju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je takođe poručio da bi velike nadogradnje za pregledač trebalo da debituju uskoro. Vredno je napomenuti da ažuriranja koja Belfior najavljuje uključuju i podršku za ekstenzije. Ažuriranje za Windows 10 u kome se očekuju i nove funkcije za Edge je u planu za kraj oktobra ili početak novembra, glase poslednji izveštaji. Neki ipak tvrde da ćemo to videti već na najavljenom hardverskom događaju Microsofta, 6. oktobra.

Izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Microsoft obećao da velika nadogradnja za Edge stiže uskoro

Izvor: Capital.ba, 16.Sep.2015

NJUJORK, Internet Explorer više nije podrazumijevani Windows pregledač od kako je Microsoft predstavio Edge. Radi se o potpuno prerađenoj aplikaciji sa novim korisničkim interfejsom, endžinom i funkcijama koje bi trebalo da ubijede korisnike da pređu sa drugih pregledača. To nije ono što se dešava...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.