Microsoft donirao Crvenom krstu vredan softver

Izvor: B92, 08.Dec.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Microsoft donirao Crvenom krstu vredan softver

Kompanija Microsoft donirala je softver Crvenom krstu Srbije, u vrednosti od 354.561 dolara. Donacija softvera Crvenom krstu Srbije namenjena je efikasnijem upravljanju migrantskom krizom u Srbiji, sa ciljem maksimalnog olakšavanja prikupljanja, razmene i čuvanja podataka.

“Softver koji nam je kompanija Microsoft donirala, značajno će pomoći rad Crvenog krsta, a naročito u vanrednim uslovima i povećanom obimu posla, kao što je trenutno podrška migrantima. Veoma smo zahvalni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Microsoftu što nas, nakon prošlogodišnjih poplava, ponovo podržava u humanitarnoj misiji.” izjavio je profesor dr. Dragan Radovanović, predsednik Crvenog krsta Srbije.

Ova donacija, drugu godinu za redom nakon prošlogodišnjih katastrofalnih poplava, pokazuje uspešnost i značaj partnerstva Microsoft-a i Crvenog krsta Srbije, u efikasnom obavljanju zadataka koji su od izuzetnog značaja za čitavu zajednicu.

Microsoft Srbija prošle godine je donirao Crvenom krstu 72.600 dolara, kao i softver vredan 295.240 dolara koji je omogućio lakše i efikasnije rad kancelarijama tokom poplava.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Microsoft donirao softver Crvenom krstu

Izvor: Mondo, 08.Dec.2015

Kompanija Microsoft donirala je softver Crvenom krstu Srbije, u vrednosti od 354.561 dolara...Foto: Tanjug / Tanja Valić..Donacija softvera Crvenom krstu Srbije namenjena je efikasnijem upravljanju migrantskom krizom u Srbiji, sa ciljem maksimalnog olakšavanja prikupljanja, razmene i čuvanja podataka...“Softver...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.