MWC 2016: DIZAJN NAJNOVIJIH HTC INSPIRISAN URBANOM MODOM

Izvor: Tech-Lifestyle.com, 29.Feb.2016, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MWC 2016: DIZAJN NAJNOVIJIH HTC INSPIRISAN URBANOM MODOM

Sa ambicijom stvaranja jedinstvenih uređaja, HTC je danas predstavio svoje najnovije pametne telefone. Inspirisani urbanom modom, sva tri najnovija modela u familiji Desire – HTC Desire 530, 630 i 825 – na suptilan način spajaju modu i potrošačku elektroniku. Upotrebom specijalnog „micro splash“ efekta rasprskivanja i nanošenja mikro kapljica boje na polikarbonatno kućište, svaki proizvedeni telefon postaje ličan i ujedno jedinstven.
Isticanje – od mode do telefona
Zaigravši na kartu ličnog ukusa korisnika, njihove želje da se istaknu i budu drugačiji, kao i činjenice da su pametni telefoni danas modni dodatak isto koliko i lični tehnološki centar, HTC-ov dizajnerski tim je iskoristio tehniku slikanja koja svaki telefon tretira kao slikarsko platno. Korišćenjem posebno dizajniranih mlaznica sa različitim podešavanjima pritiska i viskoziteta boje, uspeli su da stvore uređaj koji ne samo što izgleda drugačije, već je potpuno jedinstven na tržištu.
Dostupni u različitim varijantama boja – remiksu oblak-bele sa dvobojnom „micro splash“ obradom, grafitnosivom remiksu sa zlatnom „micro splash“ obradom kod modela Desire 630 i 825, kao i u grafitnosivoj i oblak-beloj boji (Graphite Grey i Solid Stratus White) Desire 530, novi telefoni donose potpuno lično iskustvo svakom korisniku.
#td_uid_20_56f15af8bf396 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url(http://i2.wp.com/www.tech-lifestyle.com/wp-content/uploads/2016/02/HTC_Desire_530_3V_StratusWhite16Feb1.jpg?resize=80%2C60) 0 0 no-repeat; } #td_uid_20_56f15af8bf396 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url(http://i1.wp.com/www.tech-lifestyle.com/wp-content/uploads/2016/02/HTC_Desire_530_3V_DarkGrey16Feb1.jpg?resize=80%2C60) 0 0 no-repeat; }
1 od 2















Znajući da korisnici vole da prilagođavaju svoj stil i da budu ispred trendova, naši stručnjaci za dizajn stvorili su i dvotonsku kopču na delovima kućišta koji se razdvajaju, dodali uzicu po uzoru na kaiševe na torbicama, kao i preko 25.000 tema koje vam omogućavaju da menjate boje i pozadine u skladu sa svojim omiljenim fotografijama.
Zvuk kakav dolikuje
Nije sve u dizajnu. Zvuk je takođe veoma važan, i dok je izbor muzike nešto sasvim lično, želju za visokim kvalitetom zvuka delimo svi. Modeli Desire 630 i 825 sertifikovani su za reprodukciju zvuka visoke rezolucije (Hi-Res Audio) i dolaze sa HTC-ovim revolucionarnim ozvučenjem BoomSound i tehnologijom Dolby Audio™. Reprodukcija muzike je četiri puta detaljnija u poređenju sa CD kvalitetom, što garantuje bogatiji i još dinamičniji zvuk. Uz Desire 630 i Desire 825 isporučuju se i Hi-Res slušalice koje obezbeđuju još verniju reprodukciju muzike.

Nastavak na Tech-Lifestyle.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tech-Lifestyle.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tech-Lifestyle.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.