MIŠ I TASTATURA SU ZAKON! Legendarni ljubičasti zmaj prvi put stiže na PC (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIŠ I TASTATURA SU ZAKON! Legendarni ljubičasti zmaj prvi put stiže na PC (VIDEO)

Sladak, ali bljuje vatru.

"Spyro Reignited Trilogy", kolekcija remastera prve tri Spyro igre, krajem prošle godine stigla je na PlayStation 4 i Xbox One. Ove jeseni vraća se na Nintendo i biće dostupna za Switch, a prvi put će biti dostupna i za PC igrače.

Nema vlasnika PlayStation 1 ili PlayStation 2 konzole koji nije zaigrao Spyra, simpatičnu platformu u čijoj je glavnoj ulozi slatki ljubičasti zmaj. Radi se o jednoj od najpoznatijih i najpopularnijih igra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog vremena. Kako se poslednji reboot The Legend of Spyro poslednji put pojavio pre više od 10 godina, igrači su se sigurno zaželeli druženja s malim zmajem.

Kolekcija remastera dobila je dobre ocene (Metacritic 82/83) prilikom izlaska prošle godine, čime je još jednom potvrđeno da se radi o izvrsnim igrama. Velika je vest i da ćemo Spyra prvi put moći igrati i na PC platformi, a biće dostupan preko Steama. Službeni datum izlaska je 3. septembra.

Originalna trilogija izlazila je od 1998. do 2000. pod nazivima Spyro the Dragon, Sypro 2: Ripto's Rag! i Sypro: Year of the Dragon.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.