MENJA KURS: Pored prevoza planiraju i distribuciju NAMIRNICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MENJA KURS: Pored prevoza planiraju i distribuciju NAMIRNICA

Planiraju proširenje delatnosti

Uber želi da postane "operativni sistem za svakodnevni život", odnosno platforma koja će ponuditi sveobuhvatna softverska rešenja za transport i trgovinu manjeg obima.

Kompanija poznata po aplikaciji za prevoz planira da "eventualno" pokrene sopstveni globalni sistem za distribuciju namirnica, iako je to još uvek na nivou ideje, izjavio je glavni direktor za proizvode Ubera, Manik Gupta.

Ipak, preuzimanje čileanskog startapa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Cornershop, koji razvija rešenja za dostavu namirnica, bilo je jedan od koraka ka ostvarenju tih ideja.

Prošle nedelje, Uber je pokrenuo novu uslugu - "Uber Money", privenstveno namenjenu njihovim vozačima, sa ciljem da se smanji obim transakcija sa mušterijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.