MAESTRALNA BAHATOST Čuveni dirigent parkirao u pešačkoj zoni i - ostavio vizit kartu

Izvor: Blic, 03.Dec.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAESTRALNA BAHATOST Čuveni dirigent parkirao u pešačkoj zoni i - ostavio vizit kartu

Čitalac "Blica" poslao nam je fotografije na kojima je uslikao automobil dirigenta Bojana Suđića parkiranog u strogom centru grada, i to u ulici u kojoj je zabranjeno parkiranje, a vodi ka Knez Mihailovoj ulici.

Ono što je čitaoca naročito naljutilo je vizit-karta koju je čuveni dirigent ostavio na šoferšajbni sa njegovim brojevima telefona.

- Parkirao je u pešačkoj zoni, paralelno sa Knez Mihailovom ulicom, pored muzeja Zepter. Stavio je na šoferku svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vizitku da pokaže koliko je važan, ako se pojavi pauk "Parking servisa" - napisao je čitalac koji se potpisao kao "građanin Beograda".

Pozvali smo Bojana Suđića da ga upitamo zašto je parkirao tamo gde nije dozvoljeno, a mogao je automobil da ostavi i u garaži na Obilićevom vencu na svega nekoliko stotina metara odatle, kao i čemu ostavljanje vizit-karte, ali se čuveni dirigent ni na jedan od dva ostavljena broja telefona nije javio.

Zabrinjava i činjenica da, osim njegovog, ima još nekoliko automobila parkiranih u istoj ulici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.