LG V30 bi sa kamerom da pomrsi račune konkurenciji

Izvor: Blic, 01.Sep.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG V30 bi sa kamerom da pomrsi račune konkurenciji

Ove godine na IFA od telefona najveće interesovanje vladalo je za novom zvezdom kompanije LG - V30 koji je i imao premijeru u Berlinu. Većina specifikacija je već bila poznata a iz prve ruke smo sada mogli da vidimo F1.6 blendu i Crystal Clear Lens sočivo u dvostrukoj kameri.

Prednja kamera, smeštena na pozadini telefona i poseduje F1.6 blendu koja propušta više svetlosti i omogućava jasnije i dinamičnije snimke. U paru sa staklenim Crystal Clear Lens sočivom koje omogućava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << preciznije boje i jasnije slike od plastičnih sočiva, V30 donosi značajna poboljšanja za fotografisanje. Drugo sočivo ima široki ugao slikanja uz rezolucije 13MP koje omogućava za dve trećine manju distorziju pri ivici nego kod V20 modela.

Dodatak je i to što uz Cine Video režim i Cine Effect i Point Zoom opcije korisnici će moći da produciraju video-snimke poput profesionalaca uz poboljšane kinematografskim nijansama različitih filmskih žanrova. Uz to, kod V30 za razliku od običnih kamera, postoji mogućnost zumiranja ne samo u centru kadra, već zumiranje bilo kog objekta uz pomoć Zoom Slider opcije, bez obzira na njegovu poziciju u kadru.

Zanimljivo je i šta je LG uradio sa ekranom. Naime, uspeli su da smeste OLED FullVision ekran (6 inača) na iznenađujuće kompaktnom, tankom i laganom kućištu. Čak i uz široki OLED FullVision ekran veličine 6 inča u razmeri 18:9, V30 je za 8 milimetara kraći i za 3 milimetra uži od svog prethodnika.

LG je poboljšao i reprodukciju zvuka na svom premijum modelu pa se on sada može personalizovati, odnosno namestiti kako pojedinačnom korisniku odgovara. O tome smo detaljnije već pisali.

Inače, LG je na IFA predstavio i beojne svoje nove modele televizora, kućnih robota, a detalje sa njihovog štanda, kao i sa ostatka velikog sajma u Berlinu možete pratiti i na našem Instagram profilu blic_it.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.