LG Flex do kraja godine i u Evropi?

Izvor: B92, 29.Nov.2013, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Flex do kraja godine i u Evropi?

Smartfon sa zakrivljenim ekranom LG Flex mogao bi do kraja godine da bude dostupan u Evropi.

LG je poslao pozivnice za LG G Flex događaj u Hong Kongu koji se održava 3. decembra i koji bi trebalo da ozvaniči internacionalno predstavljanje ovog modela.

Smartfon je trenutno dostupan samo u Koreji gde se u prodaji pojavio početkom novembra po ceni od 940 dolara.

LG Flex je prvi smartfon sa zakrivljenim ekranom i poseduje OLED displej dijagonale 6 inča, 2.2GHz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << quad core Snapdragon 800 procesor, 2GB RAM-a i kameru od 13 megapiksela.

Ono što je još zanimljivo u vezi sa ovim modelom jeste materijal kojim je obložena zadnja strana uređaja i koji je u stanju da se sam popravi kada se izgrebe.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

LG Flex do kraja godine i u Evropi?

Izvor: B92, 29.Nov.2013

Smartfon sa zakrivljenim ekranom LG Flex mogao bi do kraja godine da bude dostupan u Evropi...LG je poslao pozivnice za LG G Flex događaj u Hong Kongu koji se održava 3. decembra i koji bi trebalo da ozvaniči internacionalno predstavljanje ovog modela...Smartfon je trenutno dostupan samo u Koreji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.