Kultna kart igra dobila potpuno osvežen rimejk VIDEO

Izvor: B92, 09.Dec.2018, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kultna kart igra dobila potpuno osvežen rimejk VIDEO

Ono što je Activision nagoveštavao proteklih dana sada je i zvanično stiglo – predstavljen je rimejk kultnog Crash Tim Racing, pod imenom Crash Team Racing Nitro-Fueled!

Ova čuvena kart igra, pored koje smo mnogi provodili čitave nedelje igranja sa drugarima bez prestanka, dobija potpuno novo i osveženo ruho, baš kao što je to dobila i Crash Bandicoot trilogija.

Na rimejku radi kanadski studio Beenox, a već nam je poznat i datum izlaska igre, to je 21. jun >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naredne godine, za PS4, Switch i Xbox One, a kasnije verovatno i za PC.

Pored potpuno osvežene originalne igre, dobićemo i nove trake i kartove, a tu će biti i onlajn trkanje protiv drugih igrača i tabele sa najboljim igračima!

Ne znamo šta još da kažemo sem da jedva čekamo taj 21. jun, more je precenjeno, leto sa drugarima uz novi Crash Team Racing je prava stvar sledeće godine!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rage 2, open world shooter, stiže u maju sledeće godine

Izvor: PCAxe.com, 09.Dec.2018

Kompanije Bethesda, Avalanche i id Software su najavili datum izlaska za dugoočekivani nastavak igre Rage iz 2011. godine, Rage 2.. Naime, u pitanju je open world RPG shooter koji će biti dostupan za PC, PS4, kao i Xbox One 14. maja 2019. godine.. Radnja se dešava trideset godina nakon događaja...

Nastavak na PCAxe.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.