Kreirajte svoje unikatne emotikone pomoću ovog alata

Izvor: SaznajNovo.com, 16.Dec.2018, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreirajte svoje unikatne emotikone pomoću ovog alata

U poslednje vreme ljudim ja izgleda više stalo do novih emotikona (koje neće koristiti posle 2 nedelje) nego do globalnog zagrevanja. Tih malih sličica, pomoću kojih izražavamo svoja osećanja, nikad dosta, i uvek će nam zatrebati neki novi koji (još uvek) ne postoji.
Ako spadate u tu grupu ljudi koji se dopisuju emotikonima umesto rečima, kao što bi trebalo, onda će vas obradovati ovaj sajt – Emoji Builder.
Na tom sajtu možete kreirati svog emotikona kombinovanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << postojaćih. Na raspolaganju imate (za sada) 12 praznih lica, gomilu očiju, usta, dodataka, i slotova za dodavanje.
Pa tako možete kreirati, recimo, emotikona koji je iznenađen i tužan u isto vreme, a pritom i povređen. Kombinacija ima zaista mnogo, a samo vaša mašta je granica.
Dok budete kreirali svog emotikona videćete ispod njega i naziv koji se generiše na osnovu delova od koji ga sastavljate. Primer onog našeg emotikona: „frowning face with open eyes and head bandage“.
Ako nemate inspiraciju šta da kreirate, samo kliknite na „Randomize“ i čeka vas iznenađenje. Klikćite taj taster dok ne nađete nešto zanimljivo.
Jedina mana je što ove emotikone ne možete ugraditi u tastaturu. Možete ih jedino preuzeti kao sličicu i sačuvati u telefon u neki zaseban folder. Kasnije možete poslati sliku iz telefona kao i obično, a izaberete neki od emotikona. U četu se neće pojaviti kao i svi ostali, ali opet unikatni su i verujem da će se dopasti osobi sa kojom se dopisujete.
Detaljnije - Kreirajte svoje unikatne emotikone pomoću ovog alata

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.