Kako se na mreži izdvojti od drugih?

Izvor: B92, 15.Nov.2012, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako se na mreži izdvojti od drugih?

Profesionalnu mrežu "LinkedIn" koristi 187 miliona ljudi, ali nisu svi profili jednaki, a ovoj mreži se svake dve sekunde pridruži nov član.

Ono što odvaja „velike“ profile od prosečnih je način na koji pojedini korisnici koriste različite mogućnosti ove mreže.

Kao i na drugim društvenim mrežama - glavna je angažovanost, objavljeno je na veb sajtu www.bizlife.rs .

Korisnici koji bar jednom nedeljno dele određeni sadržaj sa svojim konekcijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju 10 puta više šansi da budu kontaktirani povodom novih poslovnih izazova.

S obzirom na nedavne izmene u okviru mreže "LinkedIn", statusi se objavljuju na početnim stranicama korisnika.

Treba iskoristiti mogućnost za deljenje članaka, blogova i različitih informacija.

Međutim, ne treba preterivati sa brojem postova jer je ključ uspeha kvalitet njihovog sadržaja.

Mnogi smatraju da nemaju vremena da budu aktivni na mreži "LinkedIn". S obzirom da postoje brojne aplikacije za mobilne uređaje, ovaj izgovor se ne može smatrati opravdanim.

Ažurirajte status dok putujete na posao i neka vam to pređe u naviku.

Profili korisnika koji imaju fotografiju, imaju sedam puta veće šanse da budu pregledani u odnosu na profile bez fotografija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako se na mreži izdvojti od drugih?

Izvor: ITBox.rs, 16.Nov.2012, 10:01

Izvor: Tanjug Profesionalnu mrežu “LinkedIn” koristi 187 miliona ljudi, ali nisu svi profili jednaki, a ovoj mreži se svake dve sekunde pridruži nov član. Ono što odvaja „velike“ profile od prosečnih je način na koji…The post Kako se na mreži izdvojti od drugih? appeared first on ITBOX.RS.Pročitaj...

Nastavak na ITBox.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.