Kako izvući maksimum iz mentorstva? Besplatna radionica u Beogradu

Izvor: ITdogadjaji.com, 29.Apr.2016, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako izvući maksimum iz mentorstva? Besplatna radionica u Beogradu

Otvoreni trening mentoringa Majka Drakera  7. maja u Startit Centru. Saveti, ideje i speed mentoring sesija namenjena startapima i potencijalnim mentorima.

TechCrunch navodi mentorstvo kao jednostavnu strategiju koja može značajno povećati šanse za uspeh kompanije. Kroz mentorstvo startapi mogu otkriti tajne najboljih preduzetnika i učiti na tuđim greškama, umesto na svojim. Kroz rad sa više mentora startapi imaju šansu da akumuliraju znanje ne samo tih mentora, već >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << i drugih kompanija koje su oni mentorisali.

Trening će održati Majk Draker. Majk je poslednjih deset godina radio na unapređenju preduzetničkog ekosistema. Najvažniji deo njegovog rada je kreiranje i unapređivanje sistema mentorstva. Trenutno radi na razvijanju trening materijala na temu dizajna i upravljanja mentorskim programima za Svetsku banku. Njegova istraživanja i programi na temu mentorstva prepoznati su od strane brojnih internacionalnih medija uključujući TechCrunch, CNN, Mashable, Yahoo i mnoge druge.

Na treningu, Majk će podeliti svoje iskustvo i predstaviti neke od najboljih praksi mentorstva. Potencijalnim mentorima ovaj trening daće sjajan uvid u mentorstvo i mogućnost da na licu mesta oprobaju svoje veštine.

Pored predstavljanja prednosti i potencijala mentorstva, startapi će imati priliku da pronađu pravog mentora kroz speed mentoring sesiju.

Nadamo se da će se prijaviti veliki broj mentora i da će startapi upoznati onog pravog.

Trening je besplatan i počinje u 18č. Broj mesta je ograničen. Svoje mesto možete rezervisati ovde.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.