Kako da ubrzate prespori Downloads direktorijum na Windowsu ?

Izvor: Baguje.com, 29.Nov.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da ubrzate prespori Downloads direktorijum na Windowsu ?

Evo jednog malog i brzog tika koji će vam pomoći da ubrzate učitavanje Downloads direkorijuma na vašem Windows računaru. Svi ste sigurno primetili da kada učitavate ovaj direktorijum morate da čekate i po nekoliko sekundi kako bi videli sadržaj. Vreme čekanja se znatno povećava ukoliko skidate dosta različitih fajlova sa Interneta koji se automatski smeštaju u ovaj direktorijum.
Međutim ,postoji jedan trik kojim možete znatno da ubrzate učitavanje sadržaja ovog direktorijuma. >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << Inače, isti trik se može iskoristiti i za neke druge direktorijume koji sadrže veliki broj različitih fajlova.
Postupak je sledeći:
Kliknite na Start dugme a za tim skroz gore desno ispod ikonice na vaše korisničko ime.Sada će vam se otvoriti direktorijum gde ćete videti i ikonicu “Downloads” direktorijuma.Desni klik na ikonicu, odaberite opciju “Properties“.U prozoru koji se otvoriti, otiđite na karticu (tab) “Customize“.U prvom padajućem meniju odaberite opciju “General items” i potvrdite promenu klikom na dugme “Ok” (kao na slici ispod). 

Post "Kako da ubrzate prespori Downloads direktorijum na Windowsu ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 29. 11. 2013.
Kategorije: Download, Trikovi, Uputstva, Windows 7 | Tagovi:

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.