Kako biste se zvali da vam je Mask birao ime?

Izvor: B92, 13.Maj.2020, 15:35

Kako biste se zvali da vam je Mask birao ime?

Ilon Mask i njegova supruga, pevačica Grajms, izazvali su gomilu komentara nedavno kada su otkrili da se njihov sin zove X Æ A-12.

Programer Ričard Rajs je, zato, mislio da bi bilo zabavno da napravi sajt na kome bi se nalazio generator "Mask imena", i nazvao ga "Daj mi ime, Ilone".

Mask je, čak, morao i da na gostovanju u podkastu kod Džoa Rogana objasni zašto njihov sin nosi baš ovo ime, ali je i rekao da je njegov doprinos samo "A-12", a da je za prvi deo imena >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zaslužna Grajms. On je objasnio i da se izgovara "Eks Eš Arkejndžel Mask".

A kako biste se vi zvali da je to zavisilo od Maska i Grajms? Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na ovaj link i ukucate svoje pravo ime.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako biste se zvali da vam je Mask birao ime?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Maj.2020

Ilon Mask i njegova supruga, pjevačica Grajms, izazvali su gomilu komentara nedavno kada su otkrili da se njihov sin zove X Æ A-12.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.