Kad me vozi ne vozim – samo odgovorno!

Izvor: ItRešenja.com, 01.Jul.2023, 23:17

Kad me vozi ne vozim – samo odgovorno!

Na petom po redu Belgrade Music Week festivalu, omiljeni pivski brend ljubitelja dobre muzike i zabave, Tuborg, i ovog puta se potrudio da posetiocima festivala ponudi bezbedan povratak kući, u okviru svoje već poznate kampanje „Kad me vozi ne vozim“.  Naime, kao jedan od sponzora ovog festivala, Tuborg ICE je određenom broju posetilaca podelio besplatne taksi vaučere kojima je obezbedio njihov bezbedan povratak kući.

Dobitnici vaučera bili su posetioci koji su tačno odgovorili >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << na pitanja u kvizu, a  koji je sprovodio promo tim na samom događaju. Pored vaučera, bilo je tu i utešnih nagrada, a najveća nagrada je svakako podizanje svesti mladih ljudi o odgovornoj konzumaciji alkohola, koja je godinama unazad glavni cilj kampanje „ Kad me vozi ne vozim“ kroz različite brend aktivnosti.

Tuborg ICE je ove godine u promociji odgovorne konzumacije alkohola imao podršku dugogodišnjeg partnera Agencije za bezbednost u saobraćaju. Tako su posetioci festivala mogli da isprobaju i simulator vožnje u pijanom stanju. Ova edukativna simulacija vožnje pod dejstvom alkohola upotrebom ‘pijanih naočara’, organizovana je sa ciljem da se posetioci koji konzumiraju alkohol na događaju uvere koliko se percepcija svesti tokom vožnje menja nakon upotrebe alkohola.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.