KONAČNO: Nakon ovog dotatka vaši GRUPNI RAZGOVORI su napokon SIGURNI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONAČNO: Nakon ovog dotatka vaši GRUPNI RAZGOVORI su napokon SIGURNI

Neželjeni gosti su prošlost...

Oni koji već dugo negoduju što drugi mogu bez njihovog pristanka da ih dodaju u WatsAp grupe uskoro će moći da odahnu, budući da je stigla opcija koja će takvoj praksi stati na put.

Notifikacije koje ne daju mira tako postaju stvar prošlosti, a uz pomoć nove sekcije za podešavanje privatnosti u okviru WatsAp aplikacije koja će biti zadužena za to da sprečava dodavanje u čet grupe bez pristanka korisnika. Ažuriranje je zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljeno 3. novembra, tako da se očekuje da grupni razgovori uskoro pruže više zadovoljstva, te posluže samo za razmenjivanje važnih i korisnih informacija.

Nova opcija već može da se aktivira preko ‘Account’ > ‘Privacy’ > ‘Groups’ sekcija, a korisnik može da bira između tri modela – ‘Everyone’, ‘My Contacts’ ili ‘My Contacts Except.’ U prvobitnoj verziji postojala je i opcija ‘Nobody,’ ali je zamenjena zbog toga što su korisnici tražili opcije koje su preciznije i koje nude detaljniju kontrolu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.